"Nunc est bibendum" ose "Tani duhet te pime"

Keshtu fliste Horacio ne lashtesi.
Pikerisht kjo shprehje eshte baza e Gotan Wine, shoqeri per shperndarjen e veres, e re dhe ambicioze dhe qe ka si mision perhapjen e kultures se veres cilesore ne Shqiperi dhe ne te gjithe rajonin ballkanik.
Pasioni i madh per veren, na ka shtyre qe te zgjedhim per ju disa nga prodhuesit me te mire dhe te njohur ne bote. Kemi me ata marredhenie te drejtperdrejta, gje e cila na lejon qe ti takojme ne menyre kostante dhe qe te kemi prej tyre nje pasqyre te cilesise vjetore dhe nje parashikim te persosmerise se verave u tyre.
Ne enoteken tone, ne qytetin e mrekullueshem te Durresit, do te gjeni me shume se 200 etiketa te ndryshme, te gjitha me origjine nga rajonet me te rendesishme te prodhimit te veres ne mbare boten, vecanerisht nga Langhet (Piemonte – Italia) dhe nga Borgonja (France).
Duam t'i percjellim klienteve tane, qofshin ristorante, dyqane, klube, apo thjesht te apasionuar, te njejtat emocione qe ndjejme ne kur kemi neper duar nje shishe vere.
Per te mos ju bezdisur me tutje me fjale te kota, ju ftojme ne enoteken tone ku do te gjeni miqesi dhe kompetence dhe sigurisht…nje gote te mire vere!
Gezuar!!
EN AL IT