Te Investosh

Vera është një kënaqësi, një shans për të qenë së bashku, një pasion.
Por vera është gjithashtu sinonim investimi. Etiketat me te njohura janë transformuar në vitet e fundit ne miniera ari te verteta. Kane lindur gjithashtu fonde investimi te cilet, kane si qëllim blerjen e disa produkteve të caktuar. Këto produkte duhet të pasqyrojnë disa karakteristika themelore pa të cilat, nuk mund të ketë fitime. Ato janë cilësia e veres dhe fama e prodhuesit, aftësia për të perballuar kohen, rariteti. Këto karakteristika, shkaktojne një kërkesë të fortë ne treg dhe rritje te konsiderueshme çmimesh.
Qartesisht, çdo investim i përshtatet financava personale. Eshte kënaqesi e Gotan Wine të vërë në dispozicion eksperiencën dhe njohurine e saj, që të drejtojë të gjithë ata që për interesin e tyre apo thjesht për investim, duan të predispozojne një shumë parash për të ndërtuar një kantine private.
Jo vetëm. Ne ofrojmë këshillat tona për të gjithe bizneset, qofshin wine-bar, enoteka apo sidomos restorante, të cilet duan te kene një kantine te shumellojshme, për të përmbushur kerkesat e çdo klienti.
Na kontaktoni nepermjet detajeve tona për më shumë informacione në lidhje me këtë shërbim.
EN AL IT