Prodhues te perfaqesuar

Me prodhuesit e mëposhtme kemi partneritet të fortë dhe janë ata që, me shume kenaqesi, përfaqësojmë në të gjithë vendin dhe më gjerë. Për secilin prej tyre, kemi vendosur që të përfshijmë një përshkrim të shkurtër, për t'ju dhene mundësine që t'i njihni pakez edhe ju. Natyrisht, kjo nuk do të thotë se produktet tona janë vetëm rezultat i kantinave te tyre. Ne fakt, Gotan Wine, do të jetë e kënaqur qe të përmbushe çdo kërkesë në lidhje me produktet e çdo prodhuesi, në mbarë botën.
Për më tepër, duhet të themi se kjo është pjesa e faqes se internetit me ndryshime të vazhdueshme, sepse vullneti ynë është që të bëhemi distributoret zyrtar e disa prej prodhuesve më të rëndësishme në botë.

_ Clos de Tart Grand Cru Monopole
_ Domaine Dugat – Py
_ Fattoria San Giusto a Rentennano
_ Le Macchiole
_ Castello dei Rampolla
_ Azienda Agricola Reverdito Michele
_ Azienda Agricola Pian delle Querci
_ Fratelli Vogadori
_ Azienda Agricola Franco Mondo
EN AL IT